Законът за запазване на енергията е един  от най-фундаменталните закони,

...
Законът за запазване на енергията е един  от най-фундаменталните закони,
Коментари Харесай

Вие не можете да заобиколите неумолимия кармичен Закон за запазване на енергията

 карма „ Законът за опазване на силата е един  от най-фундаменталните закони, съгласно които най-важна физическа големина – силата,  се резервира в една изолирана система. На Този закон се подчиняват всички, без изключение, добре познати процеси в природата.

По този метод в една изолирана система макар че материята и „ чистата сила “ могат да се трансформират една в друга, цялата маса и цялата сила на системата остава константа с времето за всеки наблюдаващ. Ако сила в каквато и да е форма напусне тази система, то масата на системата понижава в сходство със загубата.

Мислили ли сте в миналото за това, че нищо в живота не е гратис? За всичко би трябвало да се заплаща. Защото работи Законът за опазване на силата. Вие плащате по един или различен метод за всичко, което  получавате.

Например, в случай че идете в  магазина да пазарувате, вие  плащате. Отивате в  аптеката за медикаменти,  също плащате за тях. Лечението в болницата  също плащате.   Вие плащате даже в църквата, закупувайки свещи и поръчвайки разнообразни услуги.

Изпълнение на работа и възнаграждение за нея

Всички хора заработват. Човек изразходва силата и силата си в работата, осъществявана от него, употребява времето си и знанията си, а в подмяна получава премия за работата си, да вземем за пример под формата на пари. Тук също работи Законът за опазване на силата. Никой и не си мисли  да работи гратис.

Преподавателят в учебно заведение или друга просветителна институция получава заплата за преподаване на  учениците. Магьосници, учители по рейки или други енергопрактики,  с цел да образоват, също би трябвало да получат някакво възнаграждение.

Тези, които си мислят, че такова образование трябва  да бъде гратис, би трябвало да се замисли  за смисъла на думата. Безплатно значи „ бес заплаща “, и той също получава отплата съгласно закона за опазване на силата. Не забравяйте поговорката, че „ гратис сирене има единствено в клопката. “

За всяко образование би трябвало да се заплати. Ако не го извършите незабавно, по-късно в бъдеще висшите сили по един или различен метод ще вземат от вас   или от фамилията ви нещо – с цел да платите дълга си, постоянно това е извънредно неприятно и скъпо, това би трябвало да  не помнят всички последователи на „ безплатното “.

Подаръци

Подаръкът идва от  думата подарък. Да се получават и да се дават дарове е доста прелестно. Първо подаръкът се заплаща от индивида, който го дава.

На кого и какъв брой дарове може  да направи и за какъв брой пари,  всеки взема решение самостоятелно въз основа на запаси и благоприятни условия. Но този, който е получил подарък, съгласно закона за опазване на силата,  е належащо да даде нещо в подмяна, да вземем за пример, да почерпи  своите посетители, или да помогне на някой различен.

Важно е да умеете съответно да получавате дарове и да сте  признателни и великодушни като отговор, с цел да се съобразите със закона за опазване на силата. Неспазването на същия този закон води до струпване на кармичен дълг.

В руническата  магия законът за опазване на силата или закона за  обезщетенията показва  руната Гебо, която значи „ подарък “, съгласно която всичко си има цена. Тя демонстрира, че  дарението би трябвало да е взаимно. При връчването на подарък се подразбира да се получи назад подарък, който резервира салдото в размяната на дарове. Ето за какво руната Гебо  наподобява по същия метод и обърната надолу.

Дългове

Понякога хората си дават заеми един на различен. Когато дългът не е върнат, длъжникът би трябвало да знае, че рано или късно  ще върне всичко, това е наложително. Кражбата също се заплаща от някой.

Например, за загубата в магазина заплаща продавачът. Но и крадецът  в бъдеще също ще би трябвало да заплати откраднатото. Плаща се  за всичко и постоянно, защото постоянно работи законът за опазване на силата.

Дълг – това е един от методите за приемане на отрицателна карма, която наложително би трябвало да се отработи или от самия човек или от неговите близки. Неплатените задължения даже се „ наследяват “ в рода, като се  натрупва родова отрицателна карма.

Плащане  на висшите сили

Практикуващите вещици, магьосници и   лечители  и шамани също постоянно си  заплащат на помагащите им сили. Различни сили – разнообразни способи за заплащане.

Ако сте получили гратис окултна услуга, висшите сили неотложно ще  вземат отплата от индивида, който я е направил, и в последна сметка наложително и от този, който я е получил. По този метод сработва законът за опазване на силата или законът за компенсацията.

Затова е по-добре незабавно да договорите  възнаграждение. То може да бъде пари, услуги, дарове. Всичко може да бъде решено самостоятелно. Винаги може да се стигне до взаимно единодушие.

По отношение  на безплатните настройки с силите Рейки или безплатното лекуване, не забравяйте – това е подарък, за който заплаща този, който го прави.

Лечителят за безплатното лекуване или учителят за безплатните настройки може и ще заплати със здравето си, силата си, да притегли към себе си кармата на някой различен, с заболявания и неприятности.

Материалното заплащане  може да наподобява като загуба на пари, кражба на автомобил, кражба вкъщи, наводняване в жилището, чупене на предмети и техника.

Много Рейки учители или лечители, които от положителни подбуди се стараят гратис да  оказват помощ на  хората, не схващат защо  да вземем за пример са се влошили връзките в фамилията, или понижават приходите им,

или за какво те, след като  сполучливи изцеляват  другите,  не могат да излекуват до край себе си, или за какво ги обхващат  яд и нервност, които не са съществували преди. Всичко това е разследване на неспазване на закона за компенсацията.

В фамилията всички се грижат един за различен по един или различен метод, което значи, че всички заплащат един на различен. Освен това, всички са  обединени от обща карма.

Следователно, гратис да лекувате човек, даже и с силата на Рейки, без да притегляте непознати болести и проблеми, можете единствено в кръга на фамилията си. А излекуване със  заклинания и други вълшебен способи даже и на кръвни родственици е рисково.

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР